Мебелни крака и колела

Има 57 продукта по тези критерии.
 • Мебелни колела (1)
 • Мебелни крака (46)
 • Метални (26)
 • Пластмасови (19)
 • 50мм (9)
 • 60мм (2)
 • 70мм (5)
 • 80мм (4)
 • 100мм (8)
 • 110мм (2)
 • 120мм (1)
 • 140мм (3)
 • 150мм (4)
 • 200мм (3)
 • 705мм (2)
 • Никел (7)
 • Сатен (5)
 • Стомана (2)
 • Черен (23)