Конфигуратори

Конфигуратори

Вратите се чупят и плъзгат

 

За тези варианти предлагаме широка гама иновативни системи обков. Различни системи за чупене и плъзгане с разнообразни типове носене дават решения за всякакви програми за производство на мебели. Елементи на вратата с всякакви размери и материали се движат комфортно. За плавното затваряне се грижи опционалната Silent System.

Тук можете да намерите "Вашата" система за плъзгащи се врати - направени специално за Вашите мебели. Това е начинът, по който лесно се планира.

  • Чекмеджета, всичко е възможно За всеки мебел има подходяща система за чекмеджета от Salex. За кухня, баня, спалня, хол, офис. Системи за всякакви приложения, с добре обмислена концепция. Стабилни, движещи се леко, удобни, атрактивни. една нова визия на двустенни царги с много варианти. Оптимална за различните целеви групи, обхватна програма с придружаващи продукти.
  • Избор и изобилие: Конфигурирайте системите си за чекмеджета по начина, по който ги искате. И проектирайте "вашето" чекмедже от огромния диапазон, от който да избирате. Просто и само с няколко клика на мишката.

Около тях нещата се въртят.

Пантите от Salex са сърцето на добрите врати. Безупречни решения за всяка програма за мебелно производство. Иновативни, функционални, издържливи. Най-високо качество, лесен монтаж и възможности за регулиране. Повече комфорт при отваряне с push to open или със Sensys, пантата с интегриран демпфер

С помощта на конфигуратора може да направите най-подходящия избор за Вашата панта, както и аксесарите към нея

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изберете Вашия механизъм

Интелигентните повдигащи механизми са решение пестящо място. Ефективното плавно затваряне е неизбежно в днешните кухни.

Вижте различните видове механизми и разберете кой е най-подходящия за Вас.

Вашият консултант в дизайна

Изберете Вашето помещение, изберете Вашите декори и визуализирайте идеите си.

За Ваше улеснение Ви представяме гъвкав софтуер за визуализация, който може да се използва от всеки. С негова помощ, използвайки декори за мебели можете да създавате интериори на стаи по индивидуални проекти.

 

  • Създайте бързо и лесно реалистични изображения на стаи.
  • Можете да създадете собствени проекти