Мебелни крака и колела

Има 53 продукта по тези критерии.
Вид
Мебелни колела (1)
Мебелни крака (36)
Материал
Метални (23)
Пластмасови (12)
Височина
50мм (6)
60мм (2)
70мм (4)
80мм (2)
100мм (6)
110мм (1)
120мм (1)
140мм (3)
150мм (3)
200мм (3)
705мм (2)
Цвят
Никел (7)
Сатен (5)
Стомана (2)
Черен (16)
на страница