МДФ 3050/1300/18мм Син н.0754 NTM FENIX

Артикулен №: 02.09.02.0007

674.76 лв.

*с ДДС

/ бр

Количество
-
+
В наличност
Характеристики за МДФ
Вид МДФ с HPL
Дебелина 18мм
Декор Уни
Покритие МДФ мат

Описание

Универсален и иновативен, FENIX е вдъхновяваща отправна точка за нови дизайнерски проекти. Може да се използва както за хоризонтални, така и за вертикални повърхности .

FENIX, иновативните материали, революционизираха света на интериорния дизайн . Те са не само красиви на външен вид, но най-важното са и високотехнологичен материал, направен уникален по своите характеристики.

FENIX притежават тези характеристики чрез преминаване на определена поредица от процеси, включително многослойно покритие и използването на акрилни смоли от следващо поколение , които се втвърдяват и фиксират чрез процес на втвърдяване с електронни лъчи . С ниска светло отразителна способност, повърхността им е с изключително наситени цветове , меко докосване и анти-пръстов отпечатък .

Материалите на FENIX са силно устойчиви на драскотини, абразия, суха топлина, разтворители на основата на киселина и битови реактиви. Възможно е и термично заздравяване на повърхностни микро драскотини . Повърхностите на FENIX имат уникален непорест външен слой, позволяващ на материала да остане чист с прости, ежедневни методи за грижа и почистване. Подходящи са и за контакт с храна.